Boeken gepubliceerd met mijn Omgekeerde schrijfmethode

Sluit jij je aan bij de meer dan 400 niet-schrijvers die hun boeken in een mum van tijd hebben geschreven & gepubliceerd dankzij mijn Reverse-writing method ofwel Omgekeerde schrijfmethode?

Door simpelweg te beginnen met de achterflap, vervulden honderden professionals een levenslange droom om hun opmerkelijke verhalen te publiceren.

Onder hen CEO’s, ondernemers, marketeers, coaches en talloze andere professionals. Wat ze met elkaar gemeen hebben? Ze hadden iets belangrijks met ons te delen.

De meeste deelnemers woonden mijn unieke workshops of schrijfweken bij op verre, exotische locaties.

Anderen volgden mijn Van idee tot boek in 6 maanden schrijvers mastermind en nogal wat mensen gaven de voorkeur aan de focus van mijn 1: 1 Privé schrijfcoach-sessies.

Degenen die niet konden reizen, hebben zich aangemeld voor mijn eCourse (EN) of hebben mijn boek aangeschaft om hun droom waar te maken.

Hieronder een willekeurige selectie van de tot nu toe verschenen boeken.

Zo werkt de Omgekeerde schrijfmethode

“Esther is voor mij een bron van inspiratie geweest vanaf het moment dat ik haar ontmoette tijdens een schrijfsessie. Dat was jaren geleden, maar ze blijft me tot op de dag van vandaag inspireren.”

Jeroen Komen – Ik kan vliegen / I can fly

“Ik heb mijn gedichtenbundel binnen 3 maanden geschreven en gepubliceerd! Het was een lang gekoesterde wens van mij. Na het bijwonen van Esther’s workshop, ontdekte ik hoe gemakkelijk het schrijven van een boek eigenlijk is. Zeer motiverend & aanbevolen!”

Lucinda van de Ven – Parels van verdriet, gedichten over een zoektocht in het donker / Pearls of despair, poems about a search in the darkness

“Ik heb de basis van mijn boek gelegd tijdens de schrijfweek van Esther. Ze is een professional, haar Omgekeerde schrijfmethode werkt gewoon!”

Jolanda Wicherson – Geef je bedrijf een kickstart / Kickstart your company

“Esther heeft me geholpen om tijdens een schrijfweek een mooie structuur voor mijn boek neer te zetten. Geweldig hoe ze de juiste vragen weet te stellen. Ze helpen je om je gedachten en verhaal te structureren. Prachtig!”

Karin Heesakkers – Sterren in de klas / Stars in the classroom

“Het was de positieve instelling van Esther die me inspireerde om mijn boek te schrijven. Ik zal deze unieke ervaring nooit vergeten.”

Ton Kooiman

“Het is me eindelijk gelukt om mijn verhaal te schrijven! Esther’s inspirerende begeleiding tijdens haar workshop bleek het laatste zetje wat ik nodig had.”

Virginia Jobse – Solliciteren met je hart / Apply for a job using your heart

“Ik heb tijdens de workshop veel geleerd en ben vooral geïnspireerd door de energie van Esther en het zelfvertrouwen dat ze uitstraalt.”

Inge Vuijk – Revalideren is leren / Rehabilitation means learning

“Mijn bezoek aan Esthers schrijfweek heeft me enorm geïnspireerd! Als eerbetoon heb ik de laatste scène van mijn roman hier af te laten spelen.’

Monica Vanleke – In bed met Boeddha / In bed with Buddha

Wil je serieus aan de slag met je boek?

Ik help je graag op weg. Als auteur en co-auteur van meer dan 25 boekenschrijfcoach van 400 mensen en organisator van 20 schrijfretraites, heb ik het beste systeem gevonden om snel een goed boek te schrijven. Het is eenvoudiger dan je denkt, met mijn 7 stappen ‘Reverse Writing’ methode. Hierbij links naar meer info om je op weg te helpen met het schrijven en publiceren van je boek:

Online workshops – Laat je inspireren door het thema van de week, ontvang praktische tips en krijg je vragen beantwoord. Bekijk de thema’s en data van de ‘Van idee tot boek’ workshops.

‘Achterstevoren’ schrijven?!? –  Voorkom de fout de veel schrijvers maken: begin met de achterflap van je boek, niet op pagina 1. Het klinkt niet logisch, maar het werkt echt. Ontdek het geheim van ‘Reverse Writing’.

Free resources –  Vind inspiratie en tips in mijn blogs. Meer schrijf inspiratie en tips? Schrijf je in voor mijn ‘interested in writing’ list en ontvang meteen een PDF met 10 ideeën voor een succesvol boek.

Het boek – Leer mijn ‘omgekeerde’ 7 stappen aanpak (begin met de achterflap) in mijn recent geüpdate (e)boek ‘Schrijf je boek in één week’. Je vind er veel voorbeelden, inspiratie en praktische tips over schrijven, promotie en uitgeven.

eCourse – Leer de 7 stappen aanpak in mijn (Engelstalige) eCourse ‘How to write a book in 1 week’. De ecourse bouwt verder op het concept van het boek en geeft voorbeelden over het schrijfproces, promotie van je boek en oefeningen om echt aan de slag te gaan. Plus concrete tips om je boek te self-publishen op Amazon of een ander platform.

Schrijfweken – Tijdens de retreats op Curaçao, Mallorca of Thailand ga je samen met gelijkgestemde mensen en met persoonlijke begeleiding aan de slag met je boek. Iedere dag een workshop om je op weg te helpen, focus, heerlijk eten en persoonlijke begeleiding.

1 op 1 begeleiding – Misschien komen de data van de schrijfweken je niet uit? Wil je 1 op 1 mijn onverdeelde aandacht? Boek dan een privé schrijfweek. Je kunt ook een RESULTant sessie boeken: in 1 of 2 sessies kan ik je al een eind op weg helpen.

VAN IDEE TOT BOEK IN 6 MAANDEN

Als je echt serieus aan de slag wilt met het schrijven en publiceren van je boek, kan ik mijn Schrijvers Mastermind aanbevelen: ik help je persoonlijk bij elke stap, zodat je boek in 6 maanden klaar is!

Resultaten – Mijn methode werkt echt: bekijk de boeken die al zijn gepubliceerd met mijn schrijf-methode. Of leer van de ervaringen van andere CEO’s en ondernemers die met mij werkten in deze YouTube testimonial playlist.

Mijn 5 belangrijkste tips – In deze video deel ik mijn belangrijkste schrijf tips, samen met de co-auteur van mijn boek: